PowerMILL 10 uusia ominaisuuksia

PowerMILL 10PowerMILL 10 käyttää monisäikeisyyttä ja taustalaskentaa työstöratojen laskenta-aikojen dramaattiseen lyhentämiseen ja tuottavuuden lisäämiseen.

Nykyisten moniytimisten suorittimien tehot saadaan tehokkaasti käyttöön. Laskentajonoon lisätyt työstöradat voidaan käsitellä omana erillisenä tapahtumana hyödyntäen prosessorin vapaita ytimiä. Yhden radan laskenta voidaan myös jakaa osiin ja suorittaa se useamalla ytimellä samanaikaisesti.

PowerMILL10 taustalaskenta

Taustalaskenta

PowerMILL 10 käyttöliittymään on tehty muutoksia joiden avulla voidaan työskennellä normaalisti samalla kun työstöratoja lasketaan taustalla.

Voit laskea kahta rataa samanaikaisesti, toista taustalla ja toista edustalla.

Taustalla tapahtuva laskenta voi varata oman erillisen muistinsa (3 gigatavuun asti 32 bittisellä ja 4 gigatavuun asti 64 bittisellä Windowsilla).

PowerMILL 10 monisäikeisyys

Monisäikeisyys

Samanaikainen laskenta eli monisäikeisyys on lisätty PowerMILL 10 versioon. Sen avulla osia monimutkaisesta laskennasta voidaan suorittaa yhtä aikaa. Yhtä rataa voidaan käytännössä laskea samanaikaisesti kaikilla prosessorin ytimillä lyhentäen laskennan kokonaisaikaa.

Samanaikaiseen laskentaan tarvitaan tietokone jossa on useita prosessoreja.

PowerMILL 10 aihion muokkaus

Parannuksia aihioon

Aihio voidaan lukita PowerMILL 10 versiossa mihin tahansa koordinaatistoon. Aihion paikan ja mittojen dynaaminen muuttaminen voidaan tehdä uudella aihion muokkaimella joka antaa palautetta aihiosta älykkään kursorin avulla.

PowerMILL 10 koordinaatiston muokkaus

Parannuksia koordinaatistoihin

Koordinaatistojen luomista ja asettamista on parannettu PowerMILL 10 versiossa. Koordinaatiston asettaminen aihion nurkkaan tai keskelle on nyt helppoa. Älykästä kursoria voidaan käyttää koordinaatiston raahaamisen ja paikoittamiseen.

PowerMILL 10 työkalukirjasto

Parannuksia työkalukirjastoon

PowerMILL 10.0 sisältää useita parannuksia työkalukirjastoon:
•    Riippumaton pitimien käyttö.
•    Työkalujen ja pitimien vaihtaminen.
•    Rajoittamaton varren määrittely.
•    Muototerien ja muotojyrsimien tuki.

PowerMILL 10 alkupisteen siirto

Työstöradan alkupisteiden siirtäminen

Työstöradan alkupisteiden siirtämiseen on uusi parannettu käyttöliittymä. Alkupisteet voidaan asettaa leikkaavalla viivalla kuten ennenkin, mutta niitä voidaan siirtää myös yksitellen raahaamalla niitä ruudulla. Siirtäminen voidaan myös peruuttaa.