PowerMill 2019

PowerMill 2019 tarjoaa edelleen erikoistuneita 3- ja 5- akselisia työkaluja monimutkaisten kappaleiden valmistukseen uusilla ainetta lisäävillä ja poistavilla menetelmillä.
Esittelemme parannetun kolmiakselisen suurtehokkaan rouhinnan ja uuden viisiakselisen törmäyksen välttämisen. Ainetta lisäävään valmistukseen on kehitetty tehokkaita valmistusprosesseja
Lisäävä valmistus (vain tilaajille)

Nyt voit käyttää työkaluja joilla voidaan tehokkaasti ohjelmoida, kontrolloida ja simuloida ainetta lisäävää valmistusta. Voit käyttää erikoistuneita työstöratoja lankaa syöttäville ja jauhetta lisääville menetelmille useilla laitealustoilla.

Voit lisätä ainetta hitsaamalla ja rakentaa 2.5D tai 3D komponentteja tai lisätä paikallisia piirteitä tai pinnoituksia olemassa oleviin malleihin osana taloudellista valmistamista, tuotteiden viimeistelyä tai osien korjaamista.

Voit tehdä korkealaatuisia kappaleita kontrolloimalla prosessien avainparametreja, ja tehdä tarkkoja osia hybridivalmistuksella käyttämällä 5-akselisia ainetta poistavia työstöratoja lisäävän valmistuksen kanssa.

Katso video

Vortex aineesta

PowerMill 2019 sisältää uuden ominaisuuden jolla saadaan tehokkaita rouhintaratoja. Se perustuu adaptiiviseen aineenpoiston teknologiaan, joka on käytössä muissa Autodeskin CAM tuotteissa.

Tämä uusi ominaisuus tuottaa tehokkaampia työstöratoja joissa on vähemmän nostoja, lyhempi työstöaika ja pidempi työkalujen kesto.

Katso video

Automaattinen työkalun kallistus

Tämä uusi ominaisuus helpottaa viisiakselisten ratojen ohjelmointia riippumatta mallin muodosta tai työstöradan tyypistä. Määritä haluttu varren ja pitimen turvaväli ja anna PowerMillin tehdä loput.

Törmäykset ja läheltä menevät liikkeet tunnistetaan ja niitä vältetään automaattisesti pehmeällä työstökoneen liikkeellä, joka vähentää työstöjälkien ja muiden epätäsmällisyyksien syntymistä.

Katso video

Työasetukset

PowerMillissä on uusi työasetus elementti, joka helpottaa työstöratojen ja NC-ohjelmien synkronointia. Kun lisäät työstöradan työasetukseen niin voit olla varma, että kaikki tehdyt muutokset siirtyvät automaattisesti myös NC-ohjelmaan.

Voit käyttää työasetuksia yhdessä kiinnitysten offsetin kanssa helpottamaan useiden osien työstämistä eri paikoissa pöytää.

Katso video

ViewMill ja työvaran varjostus

PowerMillin työstön simulointi – ViewMill – sisältää uuden varjostustilan, joka helpottaa työstämättömän aineen visualisointia ja tunnistamista.

Määritä automaattisesti suurin mallin päällä sallittu aine ja käytä dynaamisia säätimiä nähdäksesi kuinka paljon ainetta on jäljellä. Näin voit olla varmempi siitä, että kappale on valmis ennen kuin irrotat sen koneesta.

Katso video

Jäännösmallin parannukset

PowerMill 2019 sisältää uuden ”havaitse vastapäästöt” toiminnon. Sillä saadaan tarkempia jäännösmalleja sellaisilla kappaleilla, joissa on vastapäästöjä.

Voit käyttää sitä 3+2 akselisen rouhinnan ja jäännöstyöstön kanssa ja löytää malleista enemmän poistettavaa ainetta. Voit minimoida todennäköisyyden, että työkalu törmää havaitsemattomaan aineeseen jäännöstyöstöissä. Voit ajaa työstökoneita turvallisemmin ilman valvontaa.

Katso video

2D työstön parannuksia

Voit käyttää uutta kylkipiirrettä avoimien taskujen, urien ja ulokkeiden koneistamisen helpottamiseksi. Voit tunnistaa avoimet reunat automaattisesti tehokkaiden lähestymisten ja poistumisten saamiseksi.

Voit tehdä 2D piirteitä rautalangasta tai mallin pinnoista. Voit muokata päämittoja raahaamalla dynaamisia kahvoja, ja lisätä tarvittaessa viisteitä ja pyöristyksiä.

Katso video

Autodesk Drive (vain tilaajille)

Voit tallentaa PowerMill dataa Autodesk Drive pilvitallennukseen, jossa yksittäiset käyttäjät ja pienet tiimit voivat tehdä yhteistyötä helpommin.

Voit lähettää dataa, järjestää sitä kansioihin ja kutsua projektin osallistujia katselemaan malleja tietokoneella tai pilveen kytketyillä laitteilla.

3D malleja, työkaluja, työstöratoja ja NC ohjelmia voidaan katsella ilman PowerMill lisenssiä