Tarkistus työstökoneella

PowerInspect OMV tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun kappaleen ja työkalun tarkistukseen CNC työstökoneella, pitäen valmistuksen varmuuden maksimissaan poistaen kaiken epävarmuuden siellä missä sillä on merkitystä – CNC työstökoneella.

PowerInspect OMV yhdistää Delcamin 30 vuoden kokemuksen monimutkaisten muotojen työstämisessä ja mittauksessa tarjotakseen tarkistuksen parhaat käytännöt siellä missä niitä tarvitaan – CNC työstökoneella.

PowerInspect OMV tuottaa graafisen helposti luettavan ja ymmärrettävän raportin joka on suunniteltu kaikkien luettavaksi ja ymmärrettäväksi, sallien välittömän päätöksenteon sillä missä sillä on merkitystä – CNC työstökoneella.

PowerInspect OMV tarjoaa

  • Luottamuksen siihen, että kappale tai työkalu ei palaa takaisin työstökoneelle uudelleen työstettäväksi.
  • Työkalun monimutkaisten vapaiden muotojen ja geometriamuotojen mittaamiseen
  • Intuitiivinen työkalun, yksinkertaisen käyttöliittymän, täyden koneen simuloinnin ja sisäänrakennetun ’paras harjoitus’ mittauksen joka tekee mittausratojen tekemisestä nopeaa ja helppoa.
  • Työkalun jolla voidaan tehdä ja tarkistaa kaikki mittausradat ilman yhteyttä työstökoneelle, jolloin koneella tehtävä mittaus jää mahdollisimman lyhyeksi.