Elektrodit

Elektrodimoduli on automatisoitu elektrodien tilavuusmallien generointi valinnaisella työstöratojen generoinnilla. Prosessi on yksinkertainen ja samalla kertaa joustava. Tämä on epäilemättä merkkinoiden kehittyinen elektrodiohjelmisto. Monimukaisen mallin pesästä saadaan irrotettua automaattisesti törmäystarkistettu elektrodin 3D tilavuusmalli, sekä pidin, asetusspiirustuksen ja työstöradat.

Helppokäyttöisellä ohjelmalla käydään ohjatusti läpi lomakkeita joilla elektrodi tehdään. Ensimmäisessä lomakkeessa määritellään alue josta elektrodi tehdään. Käyttäjä osoittaa pisteen alueen keskeltä ja ohjelma etsii automaattisesti syvennyksen reunat. Alueita voidaan valita useita jolloin yhdellä elektrodilla voidaan tehdä useampia kohtia.

Suurnopeustyöstön mukanaan tuomista eduista huolimatta elektrodeja tarvitaan usein yksityiskohtien, parhaimman pinnanlaadun tai pintakuvioinnin tekemiseen. PS-Electrode nopeuttaa tällaisten elektrodien tekemistä. Seuraavaksi määritetään tarvittavat pintojen pidennykset ja haluttaessa myös pidennysten päästökulma. Seuraavassa lomakkeessa valitaan elektrodin pidin joko tietokannasta tai määritellään se itse. Alue josta elektrodi on tehty voidaan täyttää itse mallista jolloin kipinätyöstettävää aluetta ei turhaan koneisteta. Elektrodista tehdään automaattisesti asetusohjeet ja elektrodi voidaan viedä suoraan PowerMilliin koneistettavaksi.