PowerShape ja kokonaismallinnus

Kokonaismallinnus yhdistää PowerShape ja ArtCam ohjelmistot ainutlaatuiseksi, integroiduksi yhdistelmäksi tilavuus-, pinta- , kolmioverkko- ja käänteistä mallinnusta sekä koristelutekniikoita. Kokonaismallinnus on nopea tekniikka koristeiden ja pintakuvioiden lisäämiseen ja muotojen viimeistelyyn.

Kokonanismallinnuksella voidaan tehdä interaktiivisia “mitä jos” muutoksia suunnitteluprosessin kaikissa vaiheissa. Pintoja ja tilavuuksia voidaan muovata uusiksi muodoiksi. Monimutkaisia 3D kohokuviota voidaan suurentaa ja pienentää, siirtää, muokata tai korvata kokonaan uusilla kohokuvioilla. Yhdessä nämä kokonaismallinnuksen tekniikan laajentavat mahdollisuuksiasi paljon enemmän kuin pelkästään tavanomainen CAD.

Kuvionti

Kuvioimalla voidaan lisätä helposti ja nopeasti muotoja, kohokuviota ja tekstuureja jotka olisivat liian vaikeita tehtäväksi perinteisellä mallinnuksella. 3D reliefit voidaan tehdä 2D piirroksista tai skannatuista kuvista ja kietoa nopeasti ja tarkasti 3D pinnoille ja tilavuusmalleille.

Muovaus

Muovauksella voidaan muokata jopa täysin valmiita malleja nopeasti ja helposti. Muotoja voidaan taivuttaa, kiertää ja venyttää interaktiivisesti taiteellisten muotojen saavuttamiseksi. Tarkkuutta vaativissa muovauksissa voidaan käyttää PowerShapen ‘viite ja kontrolli’ muovausmenetelmää jolla voidaan muovata tarkasti monimutkaisiakin malleja. Jos sinun pitää muokata mallia esteettisemmäksi, tai parantaa sen valmistettavuutta niin PowerShapen muovaustyökalut ovat sitä mitä tarvitset.